Untitled Document
   ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ, ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ, ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ & ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΣ
 
 

Πόρτες της Ολλανδικής εταιρείας Boon Edam με 130 χρόνια πείρα στις πόρτες γενικά και 100 χρόνια στις περιστρεφόμενες. Κατασκευάζονται σε προκαθορισμένες διαστάσεις με δυνατότητα αλλαγής κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Εργάζονται με ηλεκτρικό μοτέρ ή χειροκίνητες.

Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Η περιστρεφόμενη (revolving door) με 3 ή 4 φύλλα για περισσότερο άνοιγμα.


Μπορούν να κατασκευαστούν με τελάρο αλουμινίου σε σταθερά χρώματα και γυαλί laminate (4,1,4), 9mm.
Υπάρχουν δύο πλαϊνά πάντα σταθερά όπου μπορούν να γίνουν είτε από γυαλί ή τοιχοποιία.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να κατασκευαστεί η crystal door με tempered γυαλιά που είναι οι πόρτες, τα πλαινά και η οροφή με γυαλί.

Το μοτέρ στην πρώτη περίπτωση είναι στην οροφή και χρειάζεται 30cm ύψος για να τοποθετηθεί εξαιρουμένου του ανοίγματος της πόρτας.

Στην γυάλινη το μοτέρ είναι στο πάτωμα και χρειάζεται εξειδικευμένη κατασκευή για να τοποθετηθεί.

Η δεύτερη κατηγορία πόρτων κυκλικών είναι η circle slide door αλλά ανοίγουν κυκλικά με δύο ή τέσσερις πόρτες.

Τα δύο κομμάτια του κύκλου είναι και πάλι σταθερά ή από γυαλί ή τοιχοποιία και σύρονται κυκλικά πάνω τους οι πόρτες.
Εργάζονται με ηλεκτρικό μοτέρ.
Συστήνονται για τράπεζες για λόγους ασφαλείας. Στην οροφή μπορεί να τοποθετηθεί και κάμερα ελέγχου των ατόμων και αποσκευών.

Όλες οι πόρτες εξωτερικά διαθέτουν κάμερα και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Υπάρχουν επίσης ορισμένες επιλογές όπως Halogen lights, control με σύστημα συναγερμού, switch αναπήρων και σε περίπτωση που δεν υπάρχει άλλη έξοδος κινδύνου μπορεί να κατασκευαστεί η collapsible door όπου μαζεύονται όλες μαζί οι πόρτες και απελευθερώνει την είσοδο.

Μπορούν να κατασκευαστούν με διαφορετικό άνοιγμα όπως στις υπεραγορές με άτομα και καροτσάκια σε πολυσύχναστους χώρους.

 ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ


Αυτόματες συρόμενες πόρτες, με μηχανισμό υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που εξασφαλίζουν αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εξασφαλίζουν συνεχή αυτοέλεγχο και προσαρμογή των λειτουργικών παραμέτρων της πόρτας μέσω ενσωματωμένου μικροεπεξεργαστή.

Η λειτουργία τους γίνεται με αισθητήρα μικροκυμάτων και με φωτοκύτταρα ασφαλείας (Διατίθενται και με μηχανισμό panic break out).

Είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των σύγχρονων κτιρίων, χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία σε όλες τις λειτουργίες.

Διαθέτουν εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας (ηλεκτρική κλειδαριά, επιλογή λειτουργιών, επαναφορτιζόμενη μπαταρία) ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και προστασία.

Διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους για να καλύπτουν τις ειδικές απαιτήσεις του εκάστοτε κτιρίου.

Μονόφυλλες ή δίφυλλες από 70cm το φύλλο εως 120cm. Το πλαίσιο είναι από αλουμίνιο silver anodized και το γυαλί είναι laminate 10mm. Το maximum ύψος είναι 2200mm. Πέραν από το ύψος των φύλλων τοποθετείται ο μηχανισμός ο οποίος χρειάζεται ακόμα 160mm τα οποία συνήθως επιτυγχάνονται με σκελετό πασαμάνου.

 ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ


Αποτελείται από σύστημα κινητών κρυστάλλινων φύλλων τα οποία μετακινούνται με ιδιαίτερη ευκολία, ελευθερώνοντας άμεσα το χώρο, όσο συχνά απαιτείται.

Δεν απαιτούνται οδηγοί ή σκάψιμο στο δάπεδο χάρη στο ειδικό σύστημα ράουλων και οδηγών στο πάνω μέρος του συστήματος.

Τα κινητά κρυστάλλινα φύλλα ασφαλίζουν μεταξύ τους με εσωτερική μηχανική κλειδαριά και πλαϊνούς πύρους.

Το κάθε κινητό φύλλο αποτελείται από κρύσταλλο πάχους 10-20mm με μέγιστο μέγεθος 450cm x 130cm και βάρος που φτάνει έως 350kg.

Με την χρήση ειδικών συνδέσμων μεταξύ των οδηγών επιτυγχάνουμε τη δημιουργία συστημάτων με απεριόριστους συνδυασμούς εφαρμογών. Η στεγανοποίηση της κατασκευής εξασφαλίζεται με την τοποθέτηση ειδικών προφίλ.

Οι φυσαρμόνικες γυάλινες πόρτες INAL αποτελούν εκτός των άλλων και άψογη αισθητική πρόταση, χάρη στη δυνατότητα τους να διαμορφώνονται εξωτερικά. Τα προφίλ στο άνω και κάτω μέρος των φύλλων, το σύστημα των οδηγών καθώς και τα parking areas, διατίθενται σε φυσική ανοδίωση αλουμινίου, απεριόριστους χρωματισμούς, ηλεκτροστατική βαφή ή με επένδυση από ανοξείδωτο χαλκό και ξύλο ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο τον οποίο τοποθετούνται.

 ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ


Αυτόματες ανοιγόμενες πόρτες με μηχανισμό υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που εξασφαλίζουν αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Χρειάζεται χώρο για να ανοίξει σε αντίθεση με την συρόμενη αλλά τοποθετείται όπου είναι εφικτό.

Λειτουργεί με κάμερα και εξασφαλίζει την μέγιστη ασφάλεια και προστασία.

Μπορούν να κατασκευαστούν με πλαίσιο αλουμινίου ή χωρίς. Το γυαλί laminate 10mm.

Μονόφυλλη ή δίφυλλη καλύπτει τις ειδικές ανάγκες του εκάστοτε κτιρίου.

Ο μηχανισμός μπορεί να τοποθετηθεί ή στο πλαίσιο ή πάνω στην πόρτα ανάλογα με την υφιστάμενη κατάσταση.